Verhuur

Bij aankoop van een woning of appartement in Duinhof Oost, wenst u misschien dit verblijf geheel of gedeeltelijk te verhuren. Aan de toeristisch drukbezochte West Zeeuws-Vlaamse kust, maakt Duinhof Holidays het mogelijk het ultieme vakantiegevoel te combineren met aantrekkelijke inkomsten uit verhuur.  

Duinhof Holidays is een ervaren verhuurorganisatie die zich uitsluitend richt op de verhuur van appartementen en woningen in het domein Duinhof. Alle variaties van verhuur zijn mogelijk. Duinhof Holidays onderscheidt zich door de uitgebreide, excellente service, de kwaliteit van het aanbod en vooral de persoonlijke benadering.

Duihof Holidays stelt met regionale bedrijven kwalitatief hoogstaande meubelpakketten samen, variërend in stijl maar steevast passend bij de unieke uitstraling van het complex. Kwaliteit, comfort en uitstraling zijn daarbij de sleutelwoorden, maar uiteraard wel tegen een vriendelijke prijs. Ook voor de inventaris hebben zij zorgvuldig samengestelde pakketten, voor 4 tot 8 personen. Deze pakketten zijn compleet en lopen uiteen van serviesgoed en bestek tot een stofzuiger en wasmachine. Natuurlijk zijn deze pakketten verkrijgbaar voor alle eigenaren binnen Duinhof, ongeacht uw intentie om wel of niet te verhuren. Duinhof Holidays bezorgt uw eventuele gasten een heerlijke, ontspannen vakantie. Zij beschikken hiervoor over een duidelijke website, die rechtstreeks verbonden is met een reserveringssysteem. Door hun aanwezigheid ter plaatse is sprake van korte lijnen en persoonlijk contact. Dit is prettig voor zowel de eigenaren als de vakantiegasten.

Wist u dat u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking kan komen om bij de aankoop van de vakantiewoning betaalde BTW (21%) terug te krijgen, indien u uw vakantiewoning voor de verhuur beschikbaar stelt. Voor meer informatie over het fiscale aspect van uw aankoop, verwijzen wij u graag naar onze makelaars die u dit aspect grondig zullen kunnen toelichten.