Duinhof Oost

De ontwikkeling van Duinhof Oost bestaat uit 60 appartementen verdeeld over drie gebouwen, Duinhof Oost I, II en III en 29 grondgebonden villa's.

Arcas architecten uit Knokke-Heist realiseerde het ontwerp van Duinhof Oost. Dit gerenommeerde bureau koos bewust voor een eigentijdse bouwstijl met strategisch geplaatste hoogte- en kleuraccenten. De uitgekiende inplanting van de drie gebouwen en de villa's in een aan te leggen natuurgebied met waterpoelen, dragen bij tot een natuurlijk, stijlvol en harmonieus geheel.

Er worden 1 tot 3 slaapkamerappartementen aangeboden met een oppertvlakte van circa 66m² en 150m². Alle appartementen beschikken over één of twee ruime balkons. De appartementen op de begane grond genieten van een privétuin. Om het natuurlijke en verkeersarme karakter van de ontwikkeling te benadrukken, worden alle parkeerplaatsen en bergingen ondergronds gebouwd. Elk appartement beschikt over minstens één ondergrondse parkeerplaats en een persoonlijke afsluitbare berging. Bovendien zijn er ruime fietsen-bergingen in de parkeergarage voorzien.

Duinhof Oost appartementen

60 appartementen verdeeld over 3 gebouwen, Duinhof Oost I, Duinhof Oost II en Duinhof Oost III.

appartementen duinhof oost cadzand bad


Duinhof Oost villa's: uitverkocht.

29 grondgebonden villa's.

villa's duinhof cadzand-bad