Cadzand-Bad

Cadzand-Bad kent haar eigen ritme. Zoals het getij aan het Noordzeestrand, zo komen en gaan de gasten die hier genieten van rust, ruimte en comfort.

Cadzand-Bad is één van de oudste nederzettingen van Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp lag oorspronkelijk op een eiland nabij het Zwin. Begin de twintigste eeuw ontstond Cadzand-Bad. Hier vloeien de stranden over in de natuurgebieden van het Zwin en de Zwarte Polder.

 

Het prachtige brede zandstrand van Cadzand-Bad geldt als één van de mooiste stranden van Nederland en weet het hele jaar door te bekoren. Hier treft u het beste aan wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Land en zee bieden een grote variatie aan van recreatiemogelijkheden: van kitesurfen, strandzeilen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen over de onberispelijke fiets- en wandelpaden langs de vele natuurgebieden.

Het laat ook een zucht van de Bourgondische levensstijl van de zuiderburen voelen. De vele (sterren-) restaurants in de regio nodigen uit tot een smaakvolle ontdekkingstocht. Zin in een vleugje cultuur? Historische steden met pracht en praal als Middelburg, Gent en Brugge bevinden zich in de buurt. Ook om te shoppen hoeft u helemaal niet ver te gaan want Cadzand-Bad heeft haar eigen commercieel centrum en ook Sluis en Knokke-Heist zijn vlakbij.   

Tussen de fraaie duinen en het ongerepte polderlandschap van Cadzand-Bad, ligt Duinhof Oost. Hier zult u genieten van rust, ruimte en comfort.